full rulle hela helgen

haha.. men i fredags var det skolavslutning! hur skönt som helst men det känns inte som att det är sommarlov, helt galet. Sen efter att ha fikat massa hos Äffie så åkte jag till linneas farmor och firade Anna som tagit studenten. Lite senare kom Matilda och Linnea hem till mig o husvagnen! mysigt som fan.
På morgonen va jag tvungen att dra rätt tidigt, skulle till lundhult. Familjedag. det va skitdåligt väder och böö. men våran Agility vart lyckad iaf.
Sen hem till anna o fixa lite sen till Åsbrorocken. HAHA ja det va så lite folk så vi gick inte ens dit utan gick runt lite och sedan vart vi hämtade av david och åkte hem till Johan.
söndag rida ut med matilda och nu måndag, sommarjobb 9-13. packa och sen så ska jag om några minuter åka till min tränare Pia med caprinus. Hon ska rida han idag, får se hur det går haha.
I morgon bitti klockan sex så tar jag tåget till Stockholm och sen färja till Gotland!
borta tills på måndag, pusshej
lala snart soommaarrloov

det har hänt en del den här veckan ja, haha. I fredags åkte jag hem till matilda, sov där och gratta henne med en Benny & Jerry's på morgonen! Sen lördag kväll kom massa folk dit och den här gången så mådde jag bra iaf haha! Grillade och lite sånt :)
Sen på söndag vidare upp på städdag. inte lika roligt.
Lugn vecka i skolan, inte gjort någonting helt ovärt att ens gå dit. Lediga idag torsdag också. Vaknade vid halv elva, sen direkt ner till Långängen för att träffa Linnea och kolla på 9 kampen niorna hade. Sjukt länge sen jag träffa linnea, puss på henne!
Runt lite och sen käka pizza med tuttmatilda o albin. runt lite till haha, köpa glass och sen kom sebbe och sen typ åka hem, har snart träning hos Pia och det kmr gå åt helvete men ah.
nu ska jag göra annat, puss! Ipod Touch

Köpte en Ipod touch förra veckan, har haft lite problem med att få igång allt men nu funkar det och jag älskar den. kmr ha med mig den överallt typ :)
Haha ja bra uppdatering jag har.. 
Till helgen skulle jag och Matilda ha åkt till Karlsborg, men så blir det inte. För att Matilda fyller ju på lördag. Så ist ska jag bo hos henne hela helgen. Det kmr bli sketabra, på lördagen kmr massa folk, så då blir det till att grilla!
nu ska jag åka moppeee till skolan, PUSS