helgen

ujujuj ett inlägg!
ne men jag har inte orkat, för min dator har fått virus elr nåt, den dör hela tiden. och jag kan göra allt på min ipod just förutom att blogga.
har varit mke förkyld den här helgen :o inge roligt alls.
Skolan har ju börjat också. väldigt roligt att träffa allt folk igen! fast det är sjukt jobbigt att gå upp på morgonen :(
ikv har jag gjort en video som vart bra i programmet, men sen när den vart klar vart den suddig och inte riktigt rätt. Får se om jag ändrar på det. den kanske kmr upp här sen också!

men nu ska jag ta och sova! natti


11:04

Sitter här och väntar på att matilda ska vakna. Såg Romeo & Juliet igår innan vi somnade. Hatar verkligen hur dom pratar men storyn är asfiin!Senare idag så ska vi åka upp till Tripphult och tälta med massa folk, kul ska det bli!
Ska försöka hinna med hästen också, hur nu det ska gå till vet jag inte än men :o
Hittade den nya ica reklamen som bara är för bra haha.


hemmaa

Kom hem från Hönö i lördags natt. Alltid lika roligt att träffa linnea också!

I söndags så åkte jag upp till caprinus. Han gick så sjukt bra för två veckor sen innan jag åkte och nu när jag kmr hem så är han allmänt dum och envis... men sen på kvällen så träffade jag annipanni en stund!
igår vart det lång uteritt med matilda, mysigt som vanligt men när i kommer in så kommer värsta åsk-skuren. så vi fick sitta på höskullen i typ en och en halv timma innan vi kunde åka hem.
Duscha, och direkt åka till anna! sov där inatt och nu sitter jag här och väntar på gunnarsson!hade mke tid att redigera bilder i halmstad.