tisdag

igår va vi lediga, asskönt! Åkte till stan med anna och linnea. det va mysigt och vi hittade lite grejer :)
Sen hem och så skulle vi på någon föreläsning elr nåt, men sen så kommer anna och jag hem i panik typ och ser att man va vist tvungen att anmäla sig till det. så vi gick ut runt vet i fan vart typ, i en timme ist.
Det är varmt ute! så sköönt. hoppade bebisbushäst idag, gick svin bra! han gick fram bra och hoppar som en raket!
I fredags så vart jag och matildushkis klara med SOn, så nu har vi den gjord också! Vid 18 så åkte vi till Nytorget och träffade matilda och jennie. käkade lite och drog sedan hem till mig! kollade på film och gjorde andra galna grejer. Jennie sov kvar för på lördagen så skulle vi till Strängnäs. två o en halv timmas buss resa, jippie.. svinkallt va det också. och när vi väl kom dit fick vi reda på att det skulle vara 400 pers där! jag såg ut som jag nyss vaknat och hade mysbyxor på mig, såg allmänt bonde ut haha.
Nu ska jag hoppa in i duschen, puss!


onsdaag

helluu, nyss så åkte bästa annipanni hem, vi har typ gjort gott gojs haha och lyssnat på massa bra musik, pratat och massa things. Har kommit på att R&B är inte alls så bra som den va för ett tag sen lyssnar bara på massa gitarrlåtar med bra sång och sånt nu :o  mycke finare texter och allt ju!
Och i morse när jag kom ut i köket så snöade det. fick cykla till skolan och vart helt dyngsur. jättekul..
I morgon så ska jag köra upp, moppegrejen. jag och en till, men jag vet inte om det kmr gå om det snöar? för vi ska köra ute i trafiken i en och en halv timma.
Nu ska jag gå till tven puss!


HAHA en fin gammal bild på anna o mig!

hallsbergsmässan


Idag så va det föreningsmässan. Stod för ridklubben. Hade haha vita ridbyxor och ridstrumpor och alla kollade på oss som om vi va dumma i huvudet typ? men dagen gick snabbt ändå. Käkat godis och räksallad tills magen nästan sprängdes. Så dagen har varit brabra, men är helt slut nu efter att ha gått runt i ishallen sen klockan 10 i morse. Nu ska jag gå ner till tven och dö på soffan, puss!
Mammsen fyller år idag! 41 åring, gammal tant nu. grattis till henne.