lördadadadag

tjoo känner mig väldigt oinspirerad till att blogga just nu men ah.
Det är lördag idag och jag är glad! Dansen i torsdags va kuul, men nu har vi blivit ihopslagna med en annan grupp också så vi ska dansa två danser, så nu blir det Lady Gaga och Alladin.
Igår så träffade jag matilda och anna, och som alla fredagar är man ju galet trött så vi låg hemma hos anna och nästan somnade alla tre vid klockan elva typ.
Idag jag har varit en sväng till hästis och ridit ut. Kom tillbaka till stallet genomblöt och sandig efter att ha gallopperat igenom ett rättså djupt och stort vattenhål i skogen! hehe
Nu ska jag ta och äta lite lunch innan mannen kommer hit pusshejj! ♥
-
mysigaste tröjan vi fått av skolan!

jag har stirrat färdigt på den

hej hej hej!
Dagarna bara går ujuj. Onsdag idag och jag har varit i skolan en timme! hade tandläkartid inne i Örebro klockan 20 över nio så fick lite sovmorgon och sen så slutade jag klockan halv tolv, härligt!
När jag kom hem gick jag raka vägen in till sängen och sov tre timmar. mm sen så åkte jag till hästen och har sedan övningskört massa hehe.
Har ett jättearbete i skolan som vi ska skriva men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om. och sen så ska vi skriva en PM på 3-4 dataskrivna och aaah får tok. jag är ju inte sådär super på att skriva direkt haha.
Nu får ni bilder ni sätt förut, men fick såhär gud vad jag saknar resan vi gjorde med våran förra klass till Paris!
-

Övningskörning

tjoosan kom precis efter att ha övningskört en timme. iih skitkul är det! 
tycker faktiskt att det går bra.
Idag va skolan mycket seg. Vi fick ett häfte och sen massa svåra frågor till som skulle göras. Sen så åkte bussen förbi oss utan att stanna och så är det så himla fint väder.. inte. 
Men nu ska jag sitta här i min säng hela kvällen hade jag tänkt hehe. Kanske göra lite varm choklad och se en film. ja så får det bli. hejjs!
-