nu är den tillbaka!

Äntligen har min kamera kommit tillbaka!
Mammi hämtade den idag och det kostade mig ingenting. SÅ GLAD TJEJ. Det kostade inget för att det va ett fabriksfel, vet inte riktigt vad det va men något om att den inte fick ström ordentligt.
Dessutom så fick jag bleka mina tänder när jag va hos tandläkaren i måndags! Eller ja jag fick inte bleka alla för min tandläkare med jag fick punktbleka de som va fläckiga. Så kanintäderna är nu vita och fina utan fläckar wiie.
Jag hittade ingen kul bild och jag har inga bilder på den här datorn så hejdåå hihi

helgen gick i räserfart

hej jag vet jag borde nästan inte blogga.
Känner mig inte så taggad till det nu när jag inte kan ta några nya bilder och så.
Men ska inte klaga, borde blogga som en tok nu när jag har min älskade nya dator!
Den här helgen har jag verkligen bara tagit det lugnt. Varit med niklas, ridit häst med heikkinen och träffat anna.
Och jag ska till tandläkaren i morgon. Måste komma ihåg att jag ska gå tidigare haha. Men jag hoppas på att jag ska få bleka mina tänder! eller så blir det bara så att dom vill prata om det typ, men det får vi se, hoppas på det första.
Så skönt med helg men den är redan slut och det gör mig ledsen.
-

helt död efter dagen

Idag så har det varit JB-kampen. Vi träffades klockan nio i hästhagen som det kallas och har sedan varit där hela dagen och haft massa grenar. Elitfotboll vinner nog antagligen, men tycker vi va fett duktiga!
Nu har jag varit hemma en stund och är riktigt trött. Har ätit lite och ska försöka ta mig till hästen när det blir lite svalare ute. Jo vi har fått våra datorer också. Den är suuperbra hihi, en hp!
Men nu är det helg!
Så heeejss
-
en gammal bild på lille Leon!