jul jul strålande jul


Denna bilden har ni säkert sett innan. Den är tagen i somras när jag och matilda var och såg dem i göteborg! Nu ska jag se de i sommar igen fast inte på festival utan egen spelning i Stockholm för att jag fick biljetter till det i julklapp! wiiee ståplats också

Julen har varit helt perfekt! I fredags hade jag och kärlek en minijul och han vaknade sedan upp med mig på julaftons morgon ♥
I år så firade vi med både mammas sida och pappas sida på samma dag vilket var skönt så att det bara blev en dag. Fick superbra presenter, kan inte vara annat än nöjd! 
Igår på juldagen så gick vi och såg Sherlock Holmes 2, den var riktigt bra faktiskt. Tycker tänket i filmen är så smart haha. 


bra start på lovet


ute och fotade lite på stan i onsdags
I morse så vart jag väckt av någon Stefan som hade ringt fel, kändes sådär lagom kul när man väl fått lite sovmorgon! Menmen upp och in till Örebro vid tio ungefär och sedan så var det Julavslutning i Folkets Hus. Inte alls lika fint men sång och musik som det var på transten, men kändes som en kul avslutning med tävlingar och andra uppträdanden! 
Sen har jag bara kommit hem, städat min rum och ska snart ta och göra mig i ordning lite för att åka in till stan igen och äta med Johanna och Jennifer! SÅ JÄVLA GÖTT MED LOV

your simply the bestKänns galet skönt att det blir jullov i morgon! Skolan idag var ganska seg på förmiddagen då vi var ute i det onödigt kalla vädret och försökte fota griniga pensionärer och barn som inte fanns på stan idag då våran lärare inte insett att de kanske också går i skolan. 
Eftermiddagen gick iaf snabbt. Hem och fastnade halvvägs då jag inte orkade längre än till mormor där jag fick lite mat i magen hehe. 
Kusinerna från kumla kom hit en snabbis och hästen gick riktigt fint! 
Är inte trött men ska nog ta och försöka sova nuu så natti!