hemstudiedag!

såå skönt! Lediga idag, som varje var 6e vecka. Fick nån uppgift i matte som jag gjorde klart i söndags bara för att slippa göra den idag! hähä.
har lånat Kalle och Chokladfabriken av Anna för den har jag inte sett på hur länge som helst, om jag ens sett hela nån gång? så den blir det idag, sen så ska jag väl till hästibus också. Gunnar har plogat banan så den är heelt snöfri! Tror jag ska hoppa idag, har inte gjort det sen snön kom förra året! haha ja så det får gå som det går. PUSS!
 
   


helgen

ja i fredags så va jag med matilda till kumla och kollade på en spelning. Sen så hem och sova. På lördag morgon så åkte vi in till stan.
Monki har öppnat i Örebro så självklart va vi där! en kul affär fast kanske inte riktigt min stil.
Men Gina hade öppnat nytt och blivit jättestort vilket va superbra tycker jag!
Sen så såg vi Alice i underlander 3D, det har också kommit till örebro nu. filmen va rätt dålig faktisk, trodde att den skulle vara bättre.. men vi fick ju se 3D iaf, fast det va inte lika bra som jag trodde heller, elr det kan ju vara filmen som inte hade så många sånna effekter för det va sådär jättrenära bara ibland. men helt klart värt det!
sen så gick vi och mötte upp sabina, jennie och malin.
Köpte en kort skin jacka och armband hade inte pengar till mer :)
sen hem till hallsberg till Nytorget, där blev det Hawaii med mild sås
söndagen till hästisen, bäst är han när han inte hoppar som en idiot! puss

 

 
snygga 3D glassögon asså

i skolan

nu sitter jag i skolan och har spanska :) jag har som vanligt inte uppdaterat på hur länge som helst men jag lovar att skriva om helgen i morgon. om jag orkar haha, pusspuss!