jag kan inte få upp min kokosnöt

jaa det där videoklippen blev ju inte så bra. Det går tydligen inte att titta på i sverige haha, helt cp. Men jag har kommit fram till felet. Att låten är converterad. menmen tänker inte göra om den en gång till. La upp den på facebook ist.
Idag är det måndag. Hade egentligen sovmorgon men fick ett sms av tandläkaren igår. jaa 7.30.
Jag har ju haft två lite för små tänder så de skulle bygga på dem. Det ser äkta ut och så men jag är inte riktigt nöjd faktiskt. De vart för breda, jag ser lite ut som en kanin. Va bättre att ha lite för små tänder.
Snart är det träning. Hästen gick ju skit igår och den lär nog inte gå bättre idag.
lite bilder från Paris!


söndagen idag

tjoo. Åkte inte till Yeah igår. Va hemma och tog det lugnt och kollade på film och så. Idag mår jag bättre, har varit en sväng till hästen också som va riktigt elak mot mig idag. Sen så har jag gjort en nutella och jordgubbstårta åt mamma hihi.
Igår så hann jag göra en liten video av lite paris material. Men kvalitén är svindålig. ska skaffa mig ett bra videoprogram. Har photoshops men jag fattar verkligen ingenting av det..
-

sjukling

hejhej. Vaknade idag och mår inte superbra direkt. usch. Gick hem från skolan i torsdags för jag hade feber. Sen så pallrade jag mig dit igår för att annars skulle jag inte fått träffa Linnea. Och nu så är det lördag och jag ska åka till någon släktmiddag hos mormor. eller ja skulle varit där för en kvart sen men. Ska in till Yeah också ikväll, Matilda, Jennie och Sabina är redan där. Ett band spelar nu klockan ett som jag hade velat sett. menmen, eftersom jag inte mår så bra så får jag se hur jag gör. Skulle vara kul att åka dit!
Nu ska jag gå, hejjs ♥