lättad!

stockholmsbild
JAAA, har pratad med min lärare och han säger att mina filmer går att använda även om kvalitén är rutten. Så nu är det en glad Julia hihi.
Dagen idag ser ut så att vi har en tråkig SO lektion och vi jobbar med politik, jippie. Ikväll är det dansen och sedan ska jag hem till min kärlek. Tacohej ha en bra dag!

är så fruktansvärt besviken

Här är två bilder som jag tog i Stockholm när jag och Matilda var där i lördags!
Jaa nu var det ju så att i lördags så tog jag och Heikkinen bussen till Stockholm klockan sju på morgonen!
I skolan så jobbar vi med egna projekt och jag hade då den roliga idén att jag skulle göra en Tilt-shift film över Stockholm. Vi hade en sjukt kul dag med fotning och filmning som tog hela dagen! tack tjejeeen, tycker vi var mycket duktiga och hittade till och med till café String där vi fikade hehe. Hade en liten rolig incident med ett par ryssar och ja hela dagen var perfectoo
Men, när jag nu kommit hem och har varit jättenöjd med filmsekvenserna tills jag trycker in allt i datorn. Det är en katastrof, kvalitén är som att jag har filmat med en mobilkamera och materialet kommer inte kunna användas. Känns förjävligt.. Har filmat ganska mycket innan med min kamera då bildkvalitén varit helt felfri, så vet inte riktigt vad som har hänt. Har varit förbannad hela dagen så känner mig något trött i huvudet nu.. Så får se vad min lärare säger om detta, kuuul säkert.

Ja här fick ni en liten bok, men nu ska jag inte klaga mer tjosan

Tumblr

tjooo! Nu har jag skaffat mig Tumblr så jag tycker att alla ni kan ta och kika in där ibland också! Jag har valt att skriva allt på svenska där för att jag tycker att det känns bäst haha. Men kolla in vetja http://juliialindberg.tumblr.com/ !
Jag kommer självklart att vara kvar här på den här bloggen också!