kul att det blir skillnad

hej omusklad häst i våras. Man ser verkligen hur mycket som har hänt sen dess. Får ta och lägga upp en bild på han.

tjo, blev ingen bloggning igår, kom hem vid fem och drog på träning vid halv sex med hestapollen. Han var mke duktig! Jobbigt bara att jag hostar helt sjukt mycket så fort jag kommer ut och så.. Dessutom blir caprinus klippt idag också, det är massa bra.
Idag så hade vi sovmorgon till tio, så skönt! När vi slutat skolan ska jag upp på stan med carro och se om mina byxor äntligen kommit in, vet inte hur länge jag väntat på det.
Min fina kommer hem och sover hos mig ikväll också! ♥

känslan som uppstår när söndagen snart är slut

Paris paris saknar paris

Fattar inte att söndagen nästan är slut och att det är skola i morgon. Har lite halvt panik över att jag inte har övat ett skit på mitt tal och jag har inte ens fem bra bilder till.
I morse så vaknade jag hemma hos pojk och sitter nu hemma och är grymt godis sugen. Men tror jag ska göra lite guacamole och tacochips. ja det lät gott. Sen ska jag måla min vägg.


hjärta

hösten är fin

Har varit hemma idag också. har värsta jobbiga hostan. Det va bra att jag va hemma idag också så jag verkligen blir frisk!
Idag har jag inte gjort så mycket, vaknat, skrivit klart mitt tal, pratat med älski som nu är påväg till Kalmar och varit ute på en promenad i skogen. En skön dag och nu är det helg!