onsdag


Min fina vän matilda på festival i somras
Vet att jag inte har bloggat på några dagar nu men jag har verkligen inte haft lusten till att göra det. Sitter just nu i skolan och har fruktasvärt tråkigt innan prov. Onsdagar är inte min dag, är trött och känner mig nere. 
Mamma var snäll och hade sytt klart min gardin, kläderna till uppvisningen och ett täcke till hästen när jag kom hem ifrån pojk igår kväll, tacktack! 
Dagen idag blir att komma hem och sedan åka till hästis, peace out


1:a advent

haha väldigt bra bilder sådär
Mysigt mysigt att bli väckt av att morsan kommer in med frukost på sängen till oss sådär på första advent!
Min helg har varit toppen, i fredags blev det myskväll med pojk och igår så skulle vi ha gått på bio men vi hittade ingen som vi ville se (förutom Breaking Dawn som niklas absolut inte vill se haha) så det blev alfapet hemma hos Bella ist! Såg Grinchen och fick lite julkänsla även om det är 10 grader och spöregnt ute när det egentligen ska vara snö och jättekallt. Det gör inte ett skit för mig att vädret är såhär, kan lika gärna vara så fram till nyår. 
Klippt hästen har vi gjort idag. Det funkade ju inte så bra förra gången, men fick nu ge honom en rejäl dos med lugnande så gick det finfint! Nu ska jag ta och dricka lite hallonsmoothie och sedan sova tidigt. Kul bok jag skrev, hoppas att alla har haft en bra helg, puss!

kärlek


11 underbara månader med dig ♥